• Lorem ipsum

Wil je je aankoop nog meer het gewone laten ontstijgen? Laat het dan door ons personaliseren. Je naam, initialen, of je vakantiebestemming. Zelfs een logo is mogelijk.

Standaard mogelijkheden

 Standaard kun je je initialen laten debossen. Dit wordt ook wel preegdruk genoemd. Op de productpagina kun je je initialen invullen, die worden dan automatisch met het plaatsen van je bestelling aan ons doorgegeven.

De lettergrootte en positie van de tekst wordt door ons bepaald.

Extra mogelijkheden

Meer tekst

Naast initialen is het soms ook mogelijk om iets meer tekst te laten drukken op 1 regel. Omdat het aantal mogelijke karakters verschilt per boek, kun je dit niet standaard bij je bestelling kiezen. Het is daarom verstandig even van tevoren contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Meer dan 1 regel is helaas niet mogelijk.

Foliedruk

Naast blind debossing heb je ook de mogelijkheid van een foliedruk print. Een speciale folie wordt tijdens het drukken tussen het materiaal en de cliché geplaatst en bind zich door de druk en hitte aan het leer. We hebben verschillende kleuren folie beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Logo

Het is ook mogelijk een logo te laten drukken in je notitieboek, agenda, fotoalbum, of gastenboek. Hiervoor moet echter een hoge kwaliteit messing cliché worden vervaardigd. Door de kosten hiervan loont dit zich meestal niet voor slechts een exemplaar. Maar als je meerdere boeken wilt laten bedrukken is dit een prima mogelijkheid voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk.

Business to Business

Als je meerdere notitieboeken wilt bestellen voor je bedrijf, dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. We helpen je graag verder met het selectieproces en de wijze van bedrukking. Hou er wel rekening mee dat de meeste van onze leren boeken met de hand gemaakt worden in kleinschalige Italiaanse ateliers, en we voor grotere aantallen dus een levertijd van enkele weken nodig hebben.