• Lorem ipsum

We bieden verschillende betalingsmethodes:

 BetalingsmethodeLandOmschrijving
iDealiDealNederlandDe makkelijkste en veiligste manier. Na het afronden van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen online bankieren omgeving, en kunt u daar op de voor u vertrouwde manier betalen.
BunqbunqNederlandbunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kunnen uw klanten via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL
BancontactBancontactBelgiëKlanten uit België kunnen van deze betaalmogelijkheid gebruik maken.
BelfiusBelfius Pay ButtonBelgiëOnline betalen met Belfius Pay Button is veilig.
ING Home'PayING Home'PayBelgiëING Home’Pay is een online betaalmethode van de ING Bank in België. U kunt via deze betaaloptie online aankopen afrekenen via de beveiligde verbinding van Home'Bank. Zodra du in uw bankier omgeving zit kan de betaling worden gevalideerd met de betaalkaart en de ING kaartlezer.
SOFORT bankingSOFORT bankingEuropaSOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. U komt op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld is. Sofort wordt in verschillende Europese landen ondersteund.
GiropayGiropayDuitslandGiropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking.
EPSEPSOostenrijkEPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk.
MastercardMastercardWereldwijdU kunt veilig betalen met creditcard. U betaalt een kleine toeslag.
VisaVisaWereldwijdU kunt veilig betalen met creditcard. U betaalt een kleine toeslag.
PaypalPaypalWereldwijdBetaal makkelijk en comfortabel met uw Paypal account.
OverboekingOverboekingWereldwijdU kunt het bedrag ook overboeken. Als u deze betalingsmethode kiest, ontvangt u aan het eind de gegevens voor het overmaken van het bedrag. Let op: Afhankelijk van de bank kan het enkele dagen duren voor we het bedrag van u binnen hebben. Pas nadat het bedrag bij ons binnen is, wordt uw bestelling verzonden.

Alle prijzen worden weergegeven inclusief 21% BTW. Indien u recht heeft op vrijstelling van BTW wordt dit bij het afrekenen verrekend.