• Lorem ipsum

Leren notitieboeken

Er is iets met de geur en aanraking van leer dat leren artikelen al sinds jaar en dag populair maakt. Het straalt luxe uit. Kwaliteit. Ambachtelijk vakwerk. Maar leer heeft ook iets persoonlijks. Een leren notitieboek of schrijfmap is individueel. Elk exemplaar is uniek. Elk exemplaar past zich aan aan jouw persoonlijkheid. Om nog maar niet te spreken van het feit dat leren artikelen in de tijd steeds mooier worden, in tegenstelling tot de meeste andere materialen. En zo vertellen jouw lederwaren jouw verhaal. Jouw geschiedenis. Je kijkt naar dat leren notitieboek en ziet als het ware alle herinneringen voorbij komen die je in de loop van de tijd hebt opgeschreven. Je voelt je leren schrijfmap en bedenkt waarheen deze je overal vergezeld heeft. Lederwaren zijn de expressie van jouw leven en persoonlijkheid.

Bij D'Alonzo kennen we dat gevoel met leer maar al te goed. En we delen het graag met jou. Voor elk moment van de dag en elke gelegenheid hebben wij passende artikelen van leer. Onderweg voor in je tas. Zakelijk voor besprekingen, belangrijke notities. Voor op je bureau zodat je werkplek echt jouw plek wordt. En natuurlijk voor op reis. Opbergen, organiseren, bewaren, opschrijven. Voor elke gelegenheid. In leer. We struinen de hele wereld af naar de meest bijzondere merken en ateliers. Bedrijven met een verhaal. Een geschiedenis. Van ambachtelijke Italiaanse familiebedrijfjes tot luxe mondaine merken. Van klassieke boeken die doen denken aan de tijden van Jane Eyre en Charles Dickens, tot aan moderne strakke ontwerpen voor de hedendaagse zakenman. Zoveel persoonlijkheden, zoveel voorkeuren, en wij bieden de passende keus.

Als onze leren boeken zijn van echt leer. De soort en kwaliteit leer kan variëren. Van volhuid leer tot splitleer, een oplossing voor elk budget. Maar elk artikel is van hoge kwaliteit. Daar staan we voor.

En wil je je aankoop nog meer het gewone laten ontstijgen? Laat het dan door ons personaliseren. Je naam, initialen, of je vakantiebestemming. Zelfs een logo is mogelijk.

Ga je gang... struin rond op onze website. Blader door merken, stijlen, of toepassingen. Filter op materiaal, kleur, of prijs. Welkom bij Pelletteria D'Alonzo...