• Lorem ipsum
FAQ
Verzenden
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt in de regel dezelfde dag of de volgende dag door ons verwerkt en aan onze vervoerder aangeboden. De vervoerder haalt de pakketten vijf dagen per week bij ons op. Het tijdstip hiervan wisselt maar over het algemeen proberen we een bestelling die voor 14:00 geplaatst is nog dezelfde dag aan te bieden.

U ontvangt van ons een notificatie via email als we uw bestelling verwerken en ter verzending aanbieden. Er kunnen enige uren tijd zitten tussen het versturen van ons verzendbericht en het tijdstip waarop een pakket voor het eerst door de vervoerder gescand wordt. U kunt altijd de status van uw zending volgen in uw account.

Hoe snel kan ik mijn zending verwachten?

Uw bestelling wordt in de regel binnen twee dagen bij u aangeboden, doch uiterlijk binnen 30 dagen. In veel gevallen zult u uw bestelling al de volgende dag in huis hebben.

Let op: Er wordt niet op zondag en maandag bezorgd. Bestelt u dus op vrijdag, dan wordt uw pakket in de regel op zaterdag of dinsdag afgeleverd.

Wilt u weten in welk tijdvak u de bezorger kunt verwachten? Op de site van DHL Parcel kunt u met uw postcode bekijken tot tien dagen vooruit zien in welk tijdvenster de bezorger in uw postcode gebied is: https://www.dhlparcel.nl/nl/bezorgtijden

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling door ons verwerkt is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via email. Hierin vind u de gegevens om de zending te kunnen volgen. Het tracking nummer en de vervoerder vind u ook in uw account.

Wat als ik niet thuis ben?

Indien u niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. De overweging of het bij buren wordt afgeleverd, ligt bij de bezorger. Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, krijgt u hiervan een notificatie in de bus met een bezorgcode. U kunt dan met de bezorgcode op de website van DHL Parcel aangeven dat u het pakket bij een parcelshop wilt laten afleveren, bij uw buren, of een andere dag kiezen voor aflevering bij u thuis. Anders doet DHL later nog een poging het pakket bij u te bezorgen. In de regel worden vier pogingen gedaan het pakket bij u af te leveren, waarvan twee 's avonds.

Let op: voor zendingen aan bedrijven en naar het buitenland gelden slechts twee bezorgpogingen.

Lukt ook de vierde poging niet, dan wordt het naar ons teruggestuurd. Let op, aan dat laatste zijn voor ons kosten verbonden die we aan u zullen doorberekenen, mocht u de bestelling dan alsnog geleverd willen krijgen.

Ik heb een verkeerd adres opgegeven. Wat nu?

Indien u zich realiseert dat u ons een verkeerd adres heeft opgegeven, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wellicht kunnen we het pakket nog onderscheppen en naar het juiste adres sturen.

Als we niet op tijd zijn, zullen we met u overleggen wat te doen. Kosten die gemaakt worden voor het opnieuw verzenden kunnen aan u worden doorberekend.

Wat als er iets mis gaat met mijn bestelling?

Mocht uw bestelling na een redelijke termijn nog niet afgeleverd zijn, of er gaat iets anders mis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen het probleem dan onderzoeken en u zo snel mogelijk berichten. Houdt u alstublieft rekening met een periode van maximaal 30 dagen, aangezien wij vaak de pakketberzorger moeten vragen een onderzoek in te stellen waar de nodige tijd overheen gaat.

Mocht uw bestelling niet compleet zijn, dan sturen we uiteraard het ontbrekende artikel alsnog kosteloos zo snel mogelijk aan u op.

Ook bij een beschadigd artikel helpen we u natuurlijk verder. Het kan zijn dat we om een foto van de beschadiging vragen voor u het artikel terug stuurt, zodat we kunnen beoordelen wat er aan de hand is.

Hoe zit het met BTW en invoerrechten?

U zelf verantwoordelijk voor het betalen van eventuele invoerrechten. De regels hiervoor verschillen per land en u dient zich hier zelf van op de hoogte te stellen. Wij verzenden uw bestelling met de douaneformulieren die onze vervoerder voorschrijft.

Bij verzending naar een land buiten de EU, of indien u een onderneming bent en een geldig BTW nummer invult, berekenen wij geen BTW door. Let op: De douane van uw land kan bij invoer alsnog BTW heffen. Dit verschilt per land en hier hebben wij geen invloed op.

Contactgegevens
  • Gravenstraat 12
  • 3311BC, Dordrecht
  • Nederland
  • KVK nummer: 56581521
  • btw-nummer: NL852197342B01
  • Bank: NL39INGB0009032540 t.n.v. Belle Chambre
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden